Sähkötyöt Kemin ja Tornion alueella – luotettavasti alusta loppuun

Sähköasennus J. Ylimäinen tarjoaa sähkösuunnittelua, sähköasennusta sekä vikakorjauksia ja pienasennuksia Kemin ja Tornion alueella. Meidät tunnetaan luotettavasta ja ammattitaitoisesta työnjäljestä. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Tarjoamme palveluita yksityisille, yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Muistathan hakea kotitalousvähennyksen kotiisi tehdystä sähkötyöstä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Meillä on seuraavat urakointioikeudet:

Sähköasennus J. Ylimäinen Ur.oik. A
Liakantie 397, 95460 Tornio

Sähköasennus J. Ylimäinen Ur.oik. e3
Liakantie 397, 95460 Tornio

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sähkösuunnittelu

Käytämme sähkösuunnittelussa J-CAD-ohjelmaa. Suunnittelemme kaiken mieltymyksiesi mukaisesti. Toimimme pakettiratkaisulla eli hoidamme kaiken suunnittelusta lopputarkastukseen asti.

Vikakorjaukset ja pienasennukset

Asennamme valaisimet, liedet, sähkökiukaat ym. sekä vaihdamme mm. kytkimet, pistorasiat ja valaisinpistokkeet kattoihin. Teemme myös muut kohteen sähkötyöt. Myymme myös kohteeseesi sopivat valaisimet ja sähkötarvikkeet!

Sähköasennus

Tarjoamme luotettavaa ja täsmällistä asennusta sovittuihin kohteisiin, esimerkiksi uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Hoidamme kohteesi sähkötyöt tarkkuudella. Meillä on kaikki tarvittavat urakointioikeudet.

Tarjoamme muun muassa seuraavat sähköasennuksen palvelut:

  • sähköurakointi
  • sähköhuoltotyöt
  • sähköasennukset
  • omakotitalojen sähkösaneeraukset
  • sähkötyöt omakotitaloon alusta loppuun
  • korjaus-, huolto- ja asennustyöt.